Forward with backup the experience!!

Is this conclusive evidence that talent is made, not born? What are your thoughts?If talent is made and not born, what are the implications for you?Practice makes you better!!

Wednesday 3 November 2010

Lakis Parellis in Sportive !!

Φουλ τα Γκάζια για το παγκόσμιο Ράλι
Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού ετοιμάζονται πυρετωδώς για το παγκόσμιο  Ράλι (IRC) που θα ξεκινήσει την Πέμπτη μέχρι τον τερματισμό την Κυριακή στη Λεμεσό.
Είναι γνωστό ότι και στην Κύπρο υπάρχουν χιλιάδες φαν του αθλητισμού που περιμένουν πως και πως αυτές τις μέρες για να απολαύσουν τους κορυφαίους οδηγούς του αθλήματος.
Ένας από αυτούς τους οδηγούς είναι ο πολύπειρος Λάκης Παρέλης (με μπροστινοκίνητο αυτοκίνητο), ο οποίος φέτος θα πατήσει γκάζι με στόχο μιας από τις τρεις πρώτες θέσεις.  


Το Sportive.com.cy  ετοίμασε μια μίνι παρουσίαση του οδηγού, ενώ στο περιοδικό Sportive που θα κυκλοφορήσει περί τα τέλη Νοεμβρίου θα μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κυρίου Παρέλη.

Από πότε ασχολείστε με το αυτοκίνητο και τι ήταν αυτό που σας ώθησε, ώστε να το επιλέξετε ως άθλημα; 
Με τον χώρο του αυτοκινήτου δεν έπαψα ποτέ να ασχολούμαι, λόγω και τού επαγγέλματος μου ως μηχανικός αυτοκινήτων. Ξεκήνισα απο τον χώρο προετοιμασίας των αγωνιστηκών αυτοκινήτων τις εταιρίας Fiat και Lancia. Με την συνεχή επαφή με τα αγωνιστηκά και την αγάπη για τα αυτοκίνητα κατάληξα στην θέση του οδηγού. Απο τότε μεχρι σήμερα συμπλήρωσα 20 χρόνια στους αγώνες ράλι.

Η οικονομική κρίση επηρέασε τους πάντες και κυρίως στην εξεύρεση χορηγών. Γιατί ένας χορηγός να επιλέξει εσάς ή το άθλημά
Σαφώς η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολλούς τομέις της οικονομίας. ¨Ε νας απ’αυτούς είναι ο τομέας του αυτοκινήτου και κατ’επέκταση οι αγώνες Ράλλυ. Οι περισσότεροι χορηγοί, με επιλέγουν λόγω της πολύχρονης καρίερας μου συνεπώς και της μεγάλης εμπειρίας μου σ’αυτό το χώρο. Τα αποτελέσματα και οι διακρίσεις μου αποτελούν κίνητρο για τους χορηγούς μου. Προσπαθώ πάντα  η σχέση μου να είναι άριστη και διαχρονική με μεγάλες ετερίες όπως η  Opel,  η οποία είναι στο πλευρό μου για 15 χρόνια 

Ποιες είναι οι ελπίδες της Κύπρου για συνεχείς διακρίσεις σε αυτό τον χώρο;
Ο χώρος της ταχύτητας αποτελεί έλξη για πολλούς φίλους του αυτοκινήτου και οι ελπίδες για πρόοδο είναι αρκετές και βρίσκουν ανταπόκριση από τους μεγάλους διεθνής αγώνες που γίνονται στη Κύπρου

To sportive.com.cy ανέλαβε χορηγός επικοινωνίας του κύριου Παρέλη τον οποίο θα προβάλει κατά τη διάρκεια και με το τέλος του παγκόσμιου πρωταθλήματος Ράλι καθώς και όλους τους χορηγούς που τον στήριξαν.

Καλή επιτυχία!!! 

No comments:

Post a Comment